Rozlicz podatek z PITax.pl

Szanowni Państwo!

Pragniemy uprzejmie poinformować, że Stowarzyszenie „Wierni Tradycji Pokoleń” od kilku lat podejmuje szereg działań związanych z pielęgnowaniem i utrwalaniem tradycji oraz ochroną dziedzictwa kulturowego. Aktualnie prowadzi dwie akcje charytatywne, związane z ratowaniem zabytkowych obiektów na Woli w Warszawie, tj. Cerkwi św. Jana Klimaka i wolskiego cmentarza.

Od trzech lat Stowarzyszenie „Wierni Tradycji Pokoleń” posiada status Organizacji Pożytku Publicznego (OPP). W związku z powyższym zwracamy się z apelem do wszystkich ludzi dobrej woli i otwartego serca o przekazanie na rzecz Stowarzyszenia 1 % swojego podatku dochodowego.
Wystarczy wpisać do zeznania podatkowego numer KRS: 0000567013 lub skorzystać z formularzy PITax.pl, zamieszczonych na naszej stronie internetowej.

Zarząd Stowarzyszenia przyjął uchwałę (wzorem roku ubiegłego), że wszystkie środki finansowe uzyskane przez Stowarzyszenie w ramach 1 % podatku dochodowego zostaną przekazane na remont zabytkowej Cerkwi św. Jana Klimaka na Woli w Warszawie.

Można też przekazać darowiznę na rzecz Stowarzyszenia dokonując wpłaty na konto bankowe nr: 26 2030 0045 1110 0000 0415 5990
Wszystkim serdecznie dziękujemy za okazaną pomoc i wsparcie.

BÓG ZAPŁAĆ!!!SPASI HOSPODI!

Linki do prowadzonych akcji:

Wesprzyj remont zabytkowej świątyni

Ratujmy zabytkowe nagrobki wolskiej nekropolii

Pomagamy wszystkim, którzy mają pytania, wątpliwości lub trudności w samodzielnym wypełnieniu PIT. Wystarczy zadzwonić lub napisać: tel. 501 428 242, StowWTP@gmail.com

Link do PITax.pl na naszej stronie internetowej. Prosto. Szybko. Za darmo